• Kundtjänst Mån-Tors
  • 0141-10 10 41 | 8-12
  • Snabba leveranser med fraktkostnad fr. 59kr
  • Enormt sortiment och hög kvalitet som standard!

Om oss

Stylingbutiken Sweden AB är ett registrerat aktiebolag och innehar F-skattesedel, vårat organisationsnummer är: 556727-3916.

Företaget drivs från våra egna lokaler som är belägna utanför Motala. Företaget säljer sina produkter på internet.

Kunden i fokus har alltid varit av högsta prioritet, att ha en nära kontakt med våra kunder hjälper oss att förmedla och utveckla våra produkter. Vi erbjuder en bra kundservice, hos oss ska det vara tryggt att handla. Att tillfredställa våra kunder med bra produkter, konkurrenskraftiga priser är en bra egenskap som vi ständigt jobbar för. Våran högsta prioritet ligger hos "kundtjänsten", att kunden skall kunna känna sig trygg, att man kan ställa frågor, få hjälp med eventuella returer/reklamationer är värdefullt för både oss och våra kunder. Hela tiden kämpar vi för att ha en så nära kontakt som möjligt med våra kunder.

Ett välfungerande sortiment är lönsamt. Produkter som krånglar är kostsamt. Vid utvecklandet av vårat produktsortiment är vi noga att sätta kvaliten i första hand. Våra stora inköpskvantiteter och nära kontakt till fabrikerna borgar för konkurrenskraftiga priser, men även kvaliten kan vi styra till det bästa. Vi jobbar hela tiden för att hålla hög kvalite som en standard. Hos oss skall du som kund få valuta för pengarna, hög kvalite till bästa pris!

Flera år på marknaden har gett oss erfarenhet. Vi ser oss som en av de främsta i vår bransh, och jobbar som vi tidigare nämt för att utveckla bra produkter genom vår nära kontakt med våra kunder och leverantörer. Att kvalite på kundtjänst, produkter och logistik sätts som högsta prioritet ser vi som en självklarhet.

/Stylingbutiken Sweden AB