• Kundtjänst Mån-Tors
  • 0141-10 10 41 | 8-12
  • Snabba leveranser med fraktkostnad fr. 59kr
  • Enormt sortiment och hög kvalitet som standard!

Nyheter i butiken!

Upplev vårt enorma sortiment!

Stylingbutiken - Med kunden i fokus


Kunden i fokus
 har alltid varit av högsta prioritet, att ha en nära kontakt med våra kunder hjälper oss att förmedla och utveckla våra produkter. Vi erbjuder en bra kundservice, hos oss ska det vara tryggt att handla. Att tillfredställa våra kunder med bra produkter, konkurrenskraftiga priser är en bra egenskap som vi ständigt jobbar för. Våran högsta prioritet ligger hos "kundtjänsten", att kunden skall kunna känna sig trygg, att man kan ställa frågor, få hjälp med eventuella returer/reklamationer är värdefullt för både oss och våra kunder. Hela tiden kämpar vi för att ha en så nära kontakt som möjligt med våra kunder.

Ett välfungerande sortiment är lönsamt. Produkter som krånglar är kostsamt. Vid utvecklandet av vårat produktsortiment är vi noga att sätta kvaliten i första hand. Våra stora inköpskvantiteter och nära kontakt till fabrikerna borgar för konkurrenskraftiga priser, men även kvaliten kan vi styra till det bästa. Vi jobbar hela tiden för att hålla hög kvalite som en standard. Hos oss skall du som kund få valuta för pengarna, hög kvalite till bästa pris!

Flera år på marknaden har gett oss erfarenhet. Vi ser oss som en av de främsta i vår bransh, och jobbar som vi tidigare nämt för att utveckla bra produkter genom vår nära kontakt med våra kunder och leverantörer. Att kvalitet på kundtjänst, produkter och logistik sätts som högsta prioritet ser vi som en självklarhet.

Handla tryggt

Handla tryggt och säkert hos oss

Snabba leveranser

Leveranstiden är i vanliga fall 1-5 dagar om inget annat anges för produkten

Säkra betalningar

Vi erbjuder betalningar både via SVEA, Paypal och Swish.